ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Dr. Bihari Mihály képviselő úr, Magyar Szocialista Párt, sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a bírósági végrehajtásról szóló 1994. évi LIII. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslatát.
Megkérdezem dr. Bihari Mihály képviselő urat, hogy kívánja-e indokolni két perc időtartamban. (Dr. Bihari Mihály jelzi, hogy nem.) Jelezte képviselő úr, hogy nem kívánja indokolni.
Tehát kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételével. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 217 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételét elfogadta.
Dr. Bihari Mihály képviselő úr, Magyar Szocialista Párt, sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a Magyar Köztársaság Országgyűlésének Házszabályáról szóló 46/1994. (IX. 30.) számú országgyűlési határozat módosításáról szóló országgyűlési határozati javaslatát.
Megkérdezem dr. Bihari Mihály urat, hogy kívánja-e indokolni. (Dr. Bihari Mihály jelzi, hogy nem.) Nem - jelezte a képviselő úr.
Felhívom figyelmüket, hogy a törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételéhez a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges. Ennek tudatában kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e az országgyűlési határozati javaslat sürgős tárgyalásbavételével. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 215 igen szavazattal, 15 ellenében, 3 tartózkodással az országgyűlési határozati javaslat sürgős tárgyalásbavételét elfogadta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi