ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Tisztelt Országgyűlés! Tegnapi ülésnapunkon az országgyűlési biztosok jogállásával összefüggésben egyes törvények módosításáról szóló, T/3514. számú törvényjavaslat általános vitáját lezártuk, de a részletes vitára bocsátásra nem került sor. Indítványozom a tisztelt Országgyűlésnek, hogy a törvényjavaslatot bocsássa részletes vitára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Az eredményjelző táblán megjelenik 111 igen, 2 nem, 0 tartózkodó szavazat.)
Tisztelt Országgyűlés! Nem vagyunk határozatképesek. Kérném, hogy frakciótársaiknak szóljanak, hogy a folyosóról fáradjanak be!
Tisztelt Országgyűlés! Újra megpróbáljuk a szavazást, feltételezve, hogy közel vagyunk a határozatképességhez. Tehát indítványozom a tisztelt Országgyűlésnek, hogy a törvényjavaslatot az országgyűlési biztosok jogállásával összefüggésben bocsássa részletes vitára. Kérem, szavazzanak! Szavazás. - Az eredményjelző táblán megjelenik 191 igen, 1 nem, 1 tartózkodó szavazat.)
Tisztelt Országgyűlés! Még egy szavazatra szükség lesz. Újra szavazzunk! Kérném, hogy foglalja el helyét mindenki, aki az ülésteremben tartózkodik!
Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy a törvényjavaslatot bocsássuk részletes vitára az országgyűlési biztosok jogállásával összefüggésben. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 202 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta.
(16.50)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi