ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik tehát a megállapított napirendünk tárgyalása; elsőként a helyi önkormányzatok 1997. évi új, induló címzett támogatásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. (Zaj.) Egy perc szünetet rendelek el. (Rövid szünet. - Számos képviselő elhagyja az üléstermet.)
Tisztelt Országgyűlés! Az előbb említett előterjesztést T/4175. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4175/3-5. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Mielőtt megadnám a szót Világosi Gábor államtitkár úrnak, a napirendi pont előadójának, szeretném emlékeztetni az alkotmánybírák jelölését végző bizottság tagjait, hogy - a kialakult helyzet ellenére - meghívásom, ahogy alelnöktársam az elnöklésből levált, változatlanul érvényes. Kérném a jelölőbizottság tagjait, hogy a Delegációs terembe fáradni szíveskedjenek!
Megadom tehát a szót Világosi Gábor államtitkár úrnak, a napirendi pont előadójának. (Zaj.) Képviselőtársaimat pedig megkérem, hogy vagy üljenek le, vagy hagyják el a termet.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi