ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az országgyűlési biztosok jogállásával összefüggésben egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/3514. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/3514/4. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságok elnökeit, kívánják-e ajánlásukat szóban is kiegészíteni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánják.
Az előterjesztéshez két módosító javaslat érkezett, ezért a részletes vita két szakaszból áll.
Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 1. pontjában szereplő módosító javaslat szerint. Megkérdezem képviselőtársaimat, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a következő vitaszakaszt a hatályba léptető rendelkezés módosítását kezdeményező indítvány szerint az ajánlás 2. pontjáról. Megkérdezem képviselőtársaimat, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Felszólaló nem jelentkezik, ezért a részletes vitát lezárom.
Megkérdezem Avarkeszi Dezső államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatal előtt kíván-e felszólalni. (Dr. Avarkeszi Dezső nemet int.) Most nem kíván. Köszönöm.
A módosító javaslatokról történő határozathozatalra várhatóan jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi