DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ

Full text search

DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ
DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ (MDF): Tisztelt Miniszter Úr! Nagyon szívesen elfogadnám, hogyha ez a szükséges és indokolt támogatás valami kézzelfogható, számszerű összegben, valami iránymutatásban megjelent volna. Tudniillik amiket hallottunk: kamatpreferencia, a biztosító egyesületek, az előző kormány által gyakorolt technikák is, ezek egy része a dolognak.
Miniszter úr az agrár-kerekasztalnál egy rövid történelmi visszatekintést is tett felszólalásában, tudniillik kritikai hangon a '90-94-es időszakra vonatkozóan. Szeretném fölhívni a figyelmét, '93-ban a sok egyéb bajunk mellett volt egy nagy jégverés, amikor 400 millió forintot tudott a kormány soron kívül a tartalékalap terhére a károsultaknak juttatni.
Én azért szeretném, ha a parlament nem fogadná el az ön válaszát, hogy a mezőgazdasági bizottság tudjon foglalkozni ezzel a kérdéssel, és figyelemmel kellene hogy kísérje hatékonyan a kormány intézkedési tervét, természetesen a lehetőségekhez viszonyítva. Érzem miniszter úr válaszából a jó szándékot, de ismétlem, azért nem tudom elfogadni a válaszát, mert konkrétumot nem tartalmazott.
Ezért kérem a kormányoldalt, tegye lehetővé, hogy a mezőgazdasági bizottság foglalkozzék ezzel a kérdéssel. Ezért nem fogadom el a választ. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi