DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ

Full text search

DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ
DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ (MDF): Államtitkár úr, nem a törvényről van szó, a végrehajtási utasításról van szó. És itt annyi ellentmondás van a végrehajtási utasításokban, hogy egy percben ezt nem tudom önnek elmondani. De szíveskedjék majd elolvasni a 35/1996. számú, FM, Népjóléti Minisztérium és IKIM együttes rendeletét, ahol egy '98. december 31-ei határidőről beszél. Ez a törvény február 22-én lép hatályba. De hangsúlyozom, az idő rövidsége miatt nem áll módomban ezeket a visszásságokat, problémákat, abszurditásokat itt önnek elmondani.
A másik: a szakmai kérdésről nem vitatkozom önnel. Európa számos piacán ott vannak a sajthegyek és a halhegyek, és legfeljebb a vágott baromfival kapcsolatban ott mások a szokások. Tehát nem lehet mindig az Európai Unióra hivatkozni, amikor nálunk valami ésszerűtlen rendelkezés történik.
Én felajánlom államtitkár úrnak nemcsak politikai, hanem szakmai segítségemet is ennek a kérdésnek a megoldásában, és teszem ezt azért, mert bármilyen hihetetlenül hangzik, kérem, még ellenzéki oldalról is, vidéki szemmel nekünk az az érdekünk, hogy végre egy normális rendeleteket létrehozó minisztérium működjék az ágazat élén. Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi