DR. MATYI LÁSZLÓ

Full text search

DR. MATYI LÁSZLÓ
DR. MATYI LÁSZLÓ (SZDSZ): Államtitkár úr, az én információim a sajtóból származnak, és ezeket az információkat azóta senki sem erősítette és nem is cáfolta meg.
Azt gondolom, a banktitok addig él, amíg a két ügyfél között olyan ügylet van, amelynek a hasznait és a kárait saját maguk látják. Számomra elfogadhatatlan, hogy a banktitok olyan ügyekre is kiterjedjen, amikor abban az ügyletben érdektelen, azon teljesen kívül álló, ártatlan, az ügyben nem érdekelt magyar állampolgárok látják a kárát. Azt gondolom, hogy az adófizetők szempontjából majdnem mindegy, hogy a RISK Kft. került-e konszolidálásra vagy a Magyar Hitel Bank. Az adófizetők szempontjából az a fontos, hogy az ő adójukból lett rendezve ez a kár.
Azt nem helyeslem, hogy a banktitkot ebben a formában nem lehet feloldani - de arra kérem az államtitkár urat, hogy ennek nézzen utána, és akkor egy bizonyos időn belül visszatérek erre a kérdésre -, de számomra az megnyugtató, hogy az érdekelt felek saját belátásukból a banktitok alól felmentést adhatnak. Köszönöm. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi