DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Igen tisztelt Képviselőtársaim! Amikor a négy rendőrvezető leváltása kapcsán a Házban vita kerekedett afelett, hogy vajon a belügyminiszter úrnak kellett volna-e távoznia vagy a négy rendőrvezetőnek, akkor a kiélezett vitát végül is azzal sikerült lezárni, hogy a belügyminiszter úr valamennyiünket megnyugtatott abbéli szándékát illetően, hogy ő rendet akar tenni a bűnözés elleni harc területén, és ha ez nem sikerül, akkor levonja a megfelelő következtetéseket és távozik.
Miután tudjuk, hogy a politikusok számára a hosszú élet titka a jó egészség és a rossz memória, ezért most felfrissítem a miniszter úr memóriáját. Emlékeztetem arra, hogy sikertelen belügyminisztersége esetére ön kilátásba helyezte a távozását. Úgy gondolom, hogy ennél sikertelenebb nem is lehetne senkinek a minisztersége, mint az öné, hiszen a korábbi esetenkénti robbantások helyett most már sorozatos robbantások vannak, a maffiózóbűnözés létjogosultságot nyert. Magyarországon olyan bűncselekményfajták jelentek meg, amelyek korábban ismeretlenek voltak; mesterlövészek lövöldöznek fényes nappal és sebesítenek halálra embereket.
Úgy gondolom, hogy ez a helyzet tarthatatlan, ezért engedje meg, miniszter úr, hogy önnek további jó egészséget, hosszú életet és a távozását kívánjam. Várom a válaszát. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi