LÁNYI ZSOLT

Full text search

LÁNYI ZSOLT
LÁNYI ZSOLT (FKGP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Hölgyeim és Uraim! Az előbbi javaslatnál, amit méltóztattak leszavazni, nem akartam szólni, mert annyira világosnak láttam, hogy a sok megjelent újságcikk, a sok vezető politikus megjelent nyilatkozata alapján természetes, hogy nagy többséggel meg fogja szavazni a tisztelt Ház azt a törvényjavaslatot, gondoltam, nem kell ráerősíteni.
Most azonban mégis meg kívánom említeni a másodiknál, hogyha következetesek a tisztelt képviselőtársaim, ha következetesek a nyilatkozataikban a prominens MSZP-s és SZDSZ-es képviselők, akkor nem tehetnek mást, mint megszavazzák ezt a Ház előtt lévő előterjesztést. Ha nem, akkor nem következetesek, és teljesen elvesztik a már nagyon elvesztett hitelüket és a parlament hitelét is abban az esetben, ha vizet prédikálnak és bort isznak, tisztelt képviselőtársaim. (Zaj a kormánypárti képviselők padsoraiban.) Ezért a Kisgazdapárt nevében nagyon kérem önöket, hogy a saját érdekükben, hiszen önöknek is érdekük, hogy az a sok mendemonda, amit önök mindig cáfolnak, valóban bizonyságot nyerjen, hogy nem lesznek itt strómanok, nem lesznek olyan képviselők, akik 5, 6, 7 helyen fölvesznek pénzeket. Nem hiszem, hogy azért meg tudnak azokban a bizottságokban dolgozni.
Tehát egyszerűen átlátszó, a magyar társadalom teljes egészében látja ezeket a dolgokat. Tehát ez a javaslat arra szolgálna - és ez a mi célunk -, hogy az áttekinthetőség, a korrupció, a politika és a gazdaság káros összefonódását megakadályozza. Kérem, következetesen tiszteljék meg ezt a javaslatot az igenlő szavazatukkal. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi