DR. SARKADINÉ DR. LUKOVICS ÉVA

Full text search

DR. SARKADINÉ DR. LUKOVICS ÉVA
DR. SARKADINÉ DR. LUKOVICS ÉVA (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök asszony. Muszáj, hogy reagáljak erre. Kedves Kósa Lajos, az ön pártjának a nevét ki sem ejtettem a számon. Tehát ha a "polgári" jelző csakis és kizárólag a Fideszre érvényes, akkor ez valóban újabb vitát gerjeszthet.
Másrészt nem szeretnék olyan képben feltűnni, mint aki számára a szociálpolitika nem fontos. Igenis nagyon fontos, és mindazokra a kérdésekre, amelyeket ez a nyugdíjreform szociális szempontból felvet, nagyon oda kell figyeljünk, és megfelelő helyen, megfelelő hévvel képviselni is fogjuk ezeket a szempontokat. De semmi másról nem szólt a felszólalásom - és pontosan ezzel is kezdtem -, mint arról, hogy érdemes elválasztani azokat a dolgokat, amelyek elválasztandók, amelyekre az eddigi évek gyakorlata figyelmeztetett, hogy el kell választani, mert a régi nem működik.
Egyáltalán nem polgári jellegű volt viszont az a megszólalás, amelyet a Fidesz tisztelt képviselője tett, mert ha a Fidesznek az a véleménye, hogy a nyugdíjrendszer és a szociálpolitika ugyanaz, akkor viszont megint csak szóba hoznám a "polgári" jelzőt.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi