ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Most soron következik a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről szóló; valamint a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló; továbbá a magánnyugdíjról és a magánnyugdíjpénztárakról szóló; valamint az új nyugdíjrendszer bevezetéséhez kapcsolódó egyes feladatokról szóló; és a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. számú törvény módosításáról szóló előterjesztések együttes általános vitájának folytatása, az elsőkörös felszólalások befejezéséig.
Az előterjesztéseket T/4293., T/4294., T/4295., H/4292. és T/4297. számokon kapták kézhez képviselőtársaim.
Tisztelt Országgyűlés! Most a kedd délelőttről elmaradt elsőkörös felszólalásokra kerül sor. Az ajánlás szerint az első körben a frakciók nevében először felszólalók részére 30 perc, a második, illetőleg harmadik kormánypárti felszólaló részére 10 perc áll rendelkezésre, továbbá az első körben kétperces felszólalásra nem kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik felszólalásra Szabó Sándorné a Magyar Szocialista Párt részéről, őt követi majd Kis Gyula József a Magyar Demokrata Fórumtól. Megadom a szót Szabó Sándorné képviselő asszonynak.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi