ELNÖK (dr. Füzessy Tibor)

Full text search

ELNÖK (dr. Füzessy Tibor)
ELNÖK (dr. Füzessy Tibor): Tisztelt Országgyűlés! Mivel felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a második vitaszakaszt az ajánlás 2. pontjáról, amely azt kezdeményezi, hogy állami horgászjegy kiváltásához ne kelljen szervezeti tagságot igazolni és a fogási naplót leadni. Megkérdezem képviselőtársaimat, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs ilyen irányú jelzés.) Felszólaló nem jelentkezett, a záróvitát lezárom.
Megkérdezem Nagy Ferenc földművelésügyi miniszter urat... (Közbeszólások: Frigyes! - Derültség.) Nagy Frigyes földművelésügyi miniszter urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Nagy Frigyes: Nem.)
Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról történő határozathozatalok következnek.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatát a T/3566/102. számú ajánlás 1. pontja szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 215 igen szavazattal, 27 nem szavazattal és 10 tartózkodással elfogadta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatát a T/3566/102. számú ajánlás 2. pontja szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 80 igen szavazattal, 157 nem szavazattal és 13 tartózkodással a módosító javaslatot nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Most a törvényjavaslat egészéről határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a halászatról és horgászatról szóló törvényjavaslatot az imént módosított szöveg szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 208 igen szavazattal, 7 nem szavazattal, 38 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem a képviselőcsoportokat, kívánják-e szavazatukat megindokolni. Megadom a szót Gyimóthy Géza képviselő úrnak, Független Kisgazdapárt.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi