SZENTKUTI KÁROLY

Full text search

SZENTKUTI KÁROLY
SZENTKUTI KÁROLY (SZDSZ): Köszönöm szépen. Tisztelt Ház! Én is úgy gondolom, hogy egy végül is hosszú előkészítő folyamat után a parlament mind a horgászoknak, mind a halászoknak és bizonyos mértékig az önkormányzatoknak is kedvező törvényt fogadott el, és azt gondolom, hogy ezen törvény alapján ez a tevékenység működni fog.
Ugyanakkor azt is szeretném jelezni, hogy ennek a törvénynek egyik fontos része és egyben gyengéje is lehet, hogy a halászati-horgászati ellenőrzés miként működik, hisz ezen a területen elég nagy a fegyelmezetlenség - hogy finoman fogalmazzak. Ha tehát a törvényben foglalt ellenőrzési jogosítványokat jó miniszteri rendeletek fogják követni, akkor azt gondolom, hogy biológiai, élővilági szempontból is lehet védeni a vizeket, a halakat, és ez a törvény valóban beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Köszönöm szépen, hogy megszavazták a halászati, horgászati törvényt, és remélem, hogy sok élvezete lesz ebben a törvényben a horgászoknak, és a halászok is tisztességes megélhetési lehetőséghez jutnak általa. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi