DR. SEPSEY TAMÁS

Full text search

DR. SEPSEY TAMÁS
DR. SEPSEY TAMÁS (MDF): Köszönöm a szót, tisztelt elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Államtitkár Úr! Ha a kormány úgy gondolja, hogy a nem kormánytagok mentességét a magánvádas ügyekre kell korlátozni, szíveskedjen leírni a beterjesztett törvényjavaslatba. Miután ez nincs benne, hanem teljes egészében a közvádas ügyekre is ki akarja terjeszteni, azt hiszem, a megjegyzésem helytálló volt.
A hétpárti egyeztetésekről annyit kell elmondani, hogy azok nagyon sok esetben semmilyen más célt nem szolgálnak, csak a kormányzati felelősség áthárítását az ellenzéki pártokra. Mint ahogy volt ez az MTI-ről szóló törvényjavaslat esetében, amikor megegyezett a hét párt, hogyan és milyen módon fogják kinevezni az MTI vezetőjét, viszont a Szocialista Párt utólag nemet mondott erre a megállapodásra. Ezt követően nyilatkozta azt a Magyar Demokrata Fórum, hogy nem kíván olyan megállapodásokat kötni, olyan egyeztetéseken részt venni, amelyeknek az eredményét utólag nyugodt lélekkel kétségbe lehet vonni, és attól teljesen eltérő megállapodást lehet a Házzal elfogadtatni.
Hogy mennyire igazunk volt egyébként, államtitkár úr, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a kormánypártok az önök által az alkotmányozási moratórium tekintetében aláírt megállapodást is megszegték.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi