LÁNYI ZSOLT

Full text search

LÁNYI ZSOLT
LÁNYI ZSOLT (FKGP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Hölgyeim és Uraim! Az előbbi kétperces hozzászólásban a Kisgazdapártnak a szemére hányták, hogy mi ellenezzük a TV2 privatizációját, és az Alkotmánybírósághoz fordultunk.
Ez igaz, a következő indokok miatt: mi azt mondjuk, hogy a közszolgálati televíziózás egy csatornán, tehát az MTV-csatornán keresztül nem megoldható, mert élvezhetetlen, nem nézhető. Feltétlenül két csatornára van szükség. És addig, amíg a második csatornát nem tudják úgy megvalósítani a tisztelt tévészakértők és a -sugárzók, hogy országos terítésű legyen, hogy mindenféle beruházás nélkül nézhessék a nézők, addig semmilyen körülmények között nem járulhatunk hozzá a TV2 privatizálásához.
Természetesen abban az esetben, ha ezek a feltételek, amelyeket az előbb felsoroltam, megvalósulnak, akkor megint más a helyzet, és akkor átértékelésre kerül a Kisgazdapárt részéről ez a téma.
Azt is meg kell jegyeznem, hogy a jelenleg nem túl kevés előfizetési díj, amelyet a lakosság fizet a televízió élvezetéért, két csatornára lett kialkotva, és nem vehető észre, ha a 2-es csatornát privatizálni akarjuk és fogjuk, és egy nem országos terítésű, másik tv-t állítunk be, akkor nincsen szó arról, hogy csökkentjük az előfizetési díjat. Akkor, úgy érzem, hogy nem arányos a szolgáltatás a befizetett díjjal, mert ez két közszolgálati televízióhoz lett megállapítva. Ezért ellenzi a Független Kisgazdapárt az MTV2 privatizálását mindaddig, amíg a második közszolgálati televízió nincsen megnyugtatóan megoldva.
Köszönöm a figyelmet.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi