ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen az észrevételezést. Szeretném tájékoztatni a képviselő urat, hogy a miniszter úr már az ülés kezdetén jelezte, hogy ebben a kérdésben ügyrendi észrevételt kíván tenni. Erre tanúimként tudom felhozni a főtitkár urat is és a jegyző urat is, hiszen ezzel a kérdéssel, a minisztérium már előzetesen jelezte, hogy kíván itt ma ügyrendi formában foglalkozni. Tehát ön még meg sem szólalt, és én még el se vehettem öntől a szót, amikor már ez az ügyrendi észrevétel be volt jelentve. (Derültség a bal oldalon.)
Az való igaz, hogy Trombitás Zoltán később jelentkezett. De ő ahhoz a témához kapcsolódott, tehát neki ahhoz a témához kellett megadnom a szót, és hogyha még más frakciókból is jelentkeztek volna ehhez a témához, akkor azok is ön előtt kaptak volna szót.
Én kocogtattam, képviselő úr, amikor ön az időn túlment. Lehet, hogy egy kicsit gyengén, és az ön hangját az én kocogtatásom nem tudta túlszárnyalni. Legközelebb hangosabban fogok kocogtatni. Mindenesetre én jeleztem, és önnél is csak akkor vontam el a szót, amikor érződött, hogy ön még egy hosszabb kifejtéssel kívánkozik. (Derültség a bal oldalon.)
(Szünet: 16.35 - 16.54
Elnök: dr. Gál Zoltán
Jegyzők: dr. Kiss Róbert és dr. Semjén Zsolt)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi