ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Az interpelláló képviselő asszony nem fogadta el a miniszteri választ. Az Országgyűlés szemmel láthatóan nem határozatképes… (Közbeszólások: De igen! - Próbáljuk meg!) Nézzük meg!
Tehát az interpelláló képviselőtársunk nem fogadta el az államtitkár úr válaszát. Kérdezem ezért a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Zsigmond Attila jelzi, hogy nem működik a gépe.) Kérem Zsigmond Attila gépét bekapcsolni! Mindenki másnak működött a gépe? (Nincs ilyen jelzés. - A táblán megjelenő eredmény: 120 igen, 51 nem, 9 tartózkodás. - A leadott szavazatok száma: 180)
Sajnos, jól ítéltem meg, a Ház még nem határozatképes.
Kérem a folyosókon, az irodákban tartózkodó képviselőtársaimat, hogy minél előbb fáradjanak az ülésterembe, határozathozatalra kerül sor. (Rövid szünet.)
Kérem képviselőtársaimat a frakcióirodákban, a folyosókon, hogy fáradjanak az ülésterembe. Interpellációs időszak van, határozathozatalokat kell megejtenünk. (Rövid szünet.)
Ismételten felteszem a kérdést. Interpelláló képviselőtársunk nem fogadta el az államtitkár úr válaszát. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 132 igen szavazattal, 53 nem szavazattal, 8 tartózkodás mellett az államtitkár válaszát elfogadta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi