ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik. Tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy a zárt ülést elrendelő javaslat elfogadásához az országgyűlési képviselők kétharmadának, vagyis 258 képviselőnek az igen szavazata szükséges.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e Demeter Ervin indítványával, amely arra irányul, hogy a H/3649. számú előterjesztést az Országgyűlés a továbbiakban zárt ülésen tárgyalja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés 110 igen szavazattal, 143 ellenszavazattal, 35 tartózkodás mellett a javaslatot nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Ezek szerint az általános vita folytatására és lezárására a házbizottság állásfoglalásának megfelelően nem zárt ülés formájában ma utolsó napirendi pontunkként kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalok végére értünk. Két perc szünetet rendelek el. (A képviselők nagyobb része elhagyja az üléstermet.)
(18.00)
Tisztelt Országgyűlés! Megkérem képviselőtársaimat, hogy aki a teremben kíván maradni, foglalja el a helyét; aki pedig nem, az kint folytassa a beszélgetést.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi