DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Igen tisztelt Miniszter úr! Először is engedje meg, hogy névnapja alkalmából gratuláljak, és rögtön jelezzem, hogy erre való tekintettel könnyített kérdést fogok önnek feltenni. (Derültség.)
A tápiószelei polgármester úr levelet írt nekem, amelyben tájékoztatott arról, hogy a rendőrség hosszabb ideje megfigyelés alatt tartotta a házát, valamint a demonstrációt intéző delegáció tagjainak házát, tevékenységükről és mozgásukról jelentést készítettek; március 14-én pedig helikopterről figyeltették a 60 kilométeres úton egyébként is 78 rendőr szolgálatával megfigyelt Tápió vidéki felvonulókat, március 16-án pedig a római katolikus templomban a rendőrség istentisztelet alatt engedély nélkül videofelvételt készített, és a Kossuth-parkban megjelent ünneplő közönségről és vendégekről szintén videofelvételt készítettek, és valamennyi kocsi rendszámát felírták.
Megnyugtattam a polgármester urat, hogy ha egyszer ön a becsületes embereket ilyen alapos megfigyelés alatt tartja, akkor el tudom képzelni, hogy a bűnözőket hogy figyelteti! Semmiféle gond vagy baj nem lesz, akkor megszűnik a bűnözés Magyarországon, mert a becsületes emberekkel kapcsolatban alkalmazott módszernek nyilván sokkal komolyabb módszereit fogja majd a bűnözőkkel szemben alkalmazni.
Mivel figyeli a bűnözőket, miniszter úr? Várom megtisztelő válaszát. (Taps az FKGP padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi