ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Ugyancsak a mai napon napirend előtti felszólalásra jelentkezett Lezsák Sándor frakcióvezető-helyettes úr, MDF, megadom a szót. (Dr. Giczy György jelentkezik.)
Tisztelt Országgyűlés! Megkérem Giczy képviselőtársamat, hogy ne kérjen szót, mert nem adok szót! (Derültség. - Dr. Giczy György: De én kérek! - Zaj. - Lezsák Sándor: Kezdhetem? - Zaj.)
Tisztelt Országgyűlés! Figyelmet kérek! Képviselőtársaim, azt hiszem, hogy nem teljesen helyesen ítélik meg a helyzetet, mert ha a napirend előtti vitákban a személyes érintettség címén megadnám a szót, akkor állandón Horn Gyula miniszterelnök úrnak kellene beszélnie. (Derültség, taps a kormánypártok padsoraiban.) Nem látok okot arra, hogy az itt elhangzó vitában - amelyben szóba kerültek természetesen nevek, elhangzottak állítások - személyes érintettség címén újrakezdjük a dolgot. Folytatni fogjuk a munkánkat. Egyébként a napirend előtti vitákban még módja lesz mindenkinek elmondania a véleményét. Megadom a szót Lezsák Sándor frakcióvezető-helyettes úrnak, MDF.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi