DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR

Full text search

DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR
DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR (FKGP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Mélyen tisztelt Országgyűlés! Minden jól szervezett államban gondoskodnak arról, hogy az egészségügyi dolgozók és a pedagógusok gond nélkül végezzék rendkívül felelős munkájukat, amely nem egészen úgy néz ki, mint a futószalag mellett a teljesítménybérezés formái, mert hisz van, amikor ott kell maradni, külön kell dolgozni, rendkívül sokat, máskor esetleg kevesebben jelennek meg az egészségügyiek esetében a rendeléseken. Tehát ezt a területet nem lehet olyan bérezési rendszerrel, teljesítménybérezéssel kifejezni, ahogy ezt más területen talán megvalósíthatnánk.
Meg kell mondanunk, hogy ez a hároméves program, amely az egészségügyi dolgozók bérezését jelentené, messze elmarad attól, amit az infláció produkált, s ez kényszerítette arra az egészségügyi dolgozókat is, hogy a paraszolvenciát a fizetésükbe beszámítsák, és úgy gondolják, hogy az is megilleti őket, és esetleg azokra a betegekre mosolyogjanak, akik ezt a fizetéskiegészítést - mert ez fizetéskiegészítés - biztosítani tudnák.
Tudjuk azt, hogy az egészségügyi dolgozók nem mindegyike rendelkezik paraszolvenciával, nem mindegyike jut külön jövedelemhez. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi, hogy letelt az időkeret.) Mi úgy gondoljuk, hogy ezt a rendezést teljesebben kellene elvégezni. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi, hogy letelt az időkeret.) A Kisgazdapárt ezt szeretné. Köszönöm. (Taps az ellenzéki képviselők padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi