RÓZSA EDIT

Full text search

RÓZSA EDIT
RÓZSA EDIT (SZDSZ): Köszönöm szépen, elnök úr - annál is inkább, mert ketten egyszerre nehezen tudnánk elmondani. Köszönöm a szót. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszter Úr! Az otthon végezhető számítógépes munka - az úgynevezett távmunka - magyarországi meghonosítását és terjesztését elősegítő programot indít a Munkaügyi Minisztérium és a Futurist Rt. - olvashattuk a lapokban, hallhattunk róla. Ez nagyon jó.
Egyetértve egyébként Szentgyörgyi Zsuzsa véleményével is, aki a Magyar Hírlap február 2-ai számában írt erről - és teljesen egyetértek vele -, a program a jövő egyik kecsegtető lehetősége, segítheti egyes társadalmi rétegek foglalkoztatását. Az viszont nem biztos, hogy jó, hogy ezt csupán más társadalmi csoportok rovására kell megoldani, ugyanis a program megvalósításához szükséges 100 millió forintot a Rehabilitációs Alapból különítették el. A megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató egyéb társaságok és célszervezetek állami támogatása 1993 óta folyamatosan csökken a Rehabilitációs Alap hiányosságaira hivatkozva.
Ezek után kérdésünk a miniszter úrhoz: a Rehabilitációs Alap pénzeszközeit miért fordítják nem csak rehabilitációs célú támogatásokra? Várom miniszter úr válaszát.
Köszönöm. (Taps az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi