PALLAG LÁSZLÓ

Full text search

PALLAG LÁSZLÓ
PALLAG LÁSZLÓ (FKGP): Köszönöm. Tisztelt Miniszter Asszony! Igen, ez egy összetett kérdés, és sajnos ennek az eredménye az lett, hogy az önkormányzatok nem kapták meg a nekik járó összegeket.
Mi úgy látjuk, hogy sikerpropaganda-dömping közepette rá kell mutatni arra, hogy nem minden arany, ami fénylik. Megkárosították az önkormányzatokat, a településeket és azok állampolgárait. Milliós nagyságúak ezek az összegek, és minél nagyobb egy település, annál nagyobb a kárösszeg. A Legfelsőbb Bíróság idevonatkozó álláspontjával is szemben áll az önök döntése az önkormányzati vagyonba adás kérdését tekintve. Hogyan igazodjon az állampolgár, amikor a Legfelsőbb Bíróság álláspontja is szemben áll ezekkel a kérdésekkel, az önök döntéseivel?
Jogászok sokasága dolgozott és dolgozik, akik elsősorban saját érdekükben végezték ezt a munkát, a Tocsik-ügyhöz hasonló ez is. Ők szemrebbenés nélkül figyelmen kívül hagyták a települések és a lakosság érdekeit, etikátlanságok, szabálytalanságok sorozata jellemezte ezeket a dolgokat.
Tisztelt Miniszter Asszony! Nagyon furcsálljuk azt, hogy ön mint jogász és a kollegái, akik szintén jogászok, szemet hunytak ezen problémák felett, és nem az volt a cél és a szempont (Az elnök csengője megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.), hogy a problémás önkormányzatok megkapják a nekik járó pénzeket.
Köszönöm szépen. (Taps a Kisgazdapárt soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi