PÁVA ZOLTÁN

Full text search

PÁVA ZOLTÁN
PÁVA ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Elnézést, nem akarom megbántani Gyimóthy képviselő urat, de Joe Billingsnek az a mondása jut eszembe, amikor azt mondja, hogy nem az a baj az emberekkel, hogy nem tudnak, hanem az, hogy sok mindent tudnak, ami nem úgy van.
Valóban úgy lenne jó, ha elolvasta volna képviselő úr a sporttörvényt is, ezt a sporttörvényről szóló módosítást is, és így hasonlítja össze. Nem beszélve arról, hogy vízfejeknek minősíti - már megbocsásson - akár szakszövetségeket, akár az OTSH-t. Meg kellene ismerni, hogy valójában hogyan néz ki a szervezeti felépítésük. Az elmúlt nyolc-tíz évben annyira karcsúsodott mindegyik szakszövetség, az OTSH is és a közbenső irányító szervek is, hogy ma már néha félő az, hogy nincs megfelelő ember az irányító munka elvégzésére. Ez volna az egyik része.
A másik, amit Lányi képviselő úr mondott a sporttal kapcsolatban - már elnézést, de -, azt sugallaná, mintha a labdarúgók tartanák el az egyesületeket vagy a másik szakosztályokat. Pont az a gondunk, hogy a labdarúgás is óriási anyagi nehézségekkel küzd.
Nem hinném, hogy alaposan áttanulmányozva a sporttörvényt, illetve ezt a törvénymódosítást változatlanul ez lenne a véleménye a Kisgazdapártnak, hogy az adósság ottmarad, a labdarúgás pedig kimenekül. Erről szó sincs. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi