ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Képviselő Úr! Talán elkerülte a figyelmét (Dr. Torgyán József: Nem kerülte el!), hogy finoman kifejeztem azt, hogy nem tekintem Szekeres Imre javaslatát ügyrendi javaslatnak, és ezért vita sincs róla. (Dr. Torgyán József: Akkor miért adott szót? - Zaj, moraj.) Egy kis nyugalmat kérek, tisztelt Országgyűlés!
A kérdés az, hogy az alkotmányügyi bizottság vagy a kijelölt bizottság kíván-e módosító javaslatot benyújtani, hogy a zárószavazást elhalasszuk.
Tisztelt Országgyűlés! Itt nincs semmifajta ügyrendi probléma! (Jelzésre:) Ügyrendi kérdésben megadom a szót Dávid Ibolyának, de kérem a javaslatot - ügyrendi javaslatról van szó és nem vitáról! Már tisztáztam, hogy elhangzott egy vélemény, amit nem tekintek ügyrendi javaslatnak, mert nem tehet képviselő ilyen javaslatot. Ezt azért mondom, hogy ne kezdjünk erről a kérdésről vitát. A kérdés ma úgy vetődik fel, hogy az alkotmányügyi bizottság vagy a kijelölt bizottság javaslata alapján a záróvitát elhalasszuk-e vagy sem.
(12.30)
A két bizottság javaslata alapján az Országgyűlés vita nélkül határoz. A Házszabály egyértelmű. (Zaj.)
Ezek után van még ügyrendi javaslata képviselő asszonynak? Megadom a szót.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi