DR. CSIHA JUDIT

Full text search

DR. CSIHA JUDIT
DR. CSIHA JUDIT tárca nélküli miniszter: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Asszony! Kénytelen vagyok tényként ismertetni, hogy a döntés a privatizációról még az Állami Vagyonügynökség idejében, 1994. május 4-én hozatott meg.
Az is ténykérdés, hogy az akkori nyertes, az MRPMBO szervezet, külföldi tulajdonosnak, egy K-FOOD Kft. nevű tulajdonosnak értékesítette a részvények nagyobb hányadát - tehát nem az eszközöket, hanem a részvényeket. Az is tény, hogy a földhaszonbérleti díjat nem fizette, aminek következtében az akkor már ÁPV Rt. a szükséges lépéseket megtette és az eljárásokat megindította, aminek a legdrasztikusabb lépése, hogy a földhaszonbérleti szerződést azonnali hatállyal felmondta az ÁPV Rt.
Ennek is köszönhető talán, hogy a társaság az elmaradt haszonbérleti díjat - és talán ez új információ a képviselő asszony számára - '98. március 3-án megfizette. Ez ad tárgyalási alapot arra, hogy az állattenyésztési tevékenységet figyelembe vevő további földhasználatról egyáltalán tárgyalni lehessen, a szakmai és fizetési garanciák biztosítása mellett. Így indulhat meg az a folyamat, aminek a célját a képviselő asszony is megfogalmazta. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi