DR. JÁRAI ZSIGMOND

Full text search

DR. JÁRAI ZSIGMOND
DR. JÁRAI ZSIGMOND pénzügyminiszter: Bocsánatot kérek, elnök úr, a technikai zavarért, olyan érdekes volt a vita, hogy nem tudtam megállni, hogy ne szóljak hozzá. Megpróbálom összefoglalni a vitát - nagyon nagy jelentőségű volt.
Az 1. pontban 9 millió forint technikai változtatásról vitatkoztunk, amelyet a költségvetés kapcsán a tisztelt Ház többször megtárgyalt, és különböző bizottságok megtárgyaltak, és a bizottságok javaslatait és a Ház döntéseit figyelembe véve átvezettük a társadalombiztosítási költségvetésen ezt a 9 millió forintos összeget.
A 2. pontban, amiről nagyobb vita zajlott, illetve ez a harmadik javaslat volt, a határidő módosítása a kényszerértékesítés kapcsán. Ez kétségtelenül egy érdekes pont, azért került be, hogy ne kelljen a társadalombiztosításnál kényszerértékesítéseket végrehajtani. December 31-éig szeretnénk értékesíteni a vagyont; nagyon nehéz megmondani a vagyon tőzsdei értékét.
Még egyszer: úgy gondolom, hogy az összes módosítás technikai jellegű volt, a költségvetésben elfogadott módosításokat vezettük át, érdemi módosítás a törvényjavaslaton nem történt. Tehát kérem a tisztelt Házat, hogy fogadja el a törvényjavaslatot.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi