DR. SZEKERES IMRE

Full text search

DR. SZEKERES IMRE
DR. SZEKERES IMRE (MSZP), a költségvetési és pénzügyi bizottság elnöke: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Nagyon sajnálom, hogy a költségvetési és pénzügyi bizottság által kijelölt előadó, Mádi László alelnök úr nincs a teremben. A bizottság hozott egy határozatot, hogy mivel ő vezette ezt az albizottságot, ő legyen az előterjesztő. Természetesen átvállalom a bizottság felhatalmazása nélkül ezt a szerepet.
Azért javasolja a költségvetési és pénzügyi bizottság egyhangú szavazás alapján, hogy a Ház tárgyalja meg az 1998. évre, valamint az 1999. évre vonatkozó ORTT-költségvetést, mert az egyeztetések során mind a bizottság minden parlamenti frakciójával, mind az érintett ORTT-vel is egy megállapodás jött létre. Ezzel tudjuk azt a mulasztást is pótolni, amelyet az elmúlt hónapok során, illetve az előző Országgyűlés költségvetési és pénzügyi bizottsága nem tett meg. (Zaj, mozgás.)
Egyben a bizottság arra is javaslatot tesz, hogy nemcsak a most elmaradt 1998. évi, hanem a következő évi költségvetésre vonatkozóan is hozza meg a Ház a határozatát. Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi