ELNÖK (Gyimóthy Géza)

Full text search

ELNÖK (Gyimóthy Géza)
ELNÖK (Gyimóthy Géza): Köszönöm, képviselő úr. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a T/573. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételét. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 250 igen, 1 nem és 2 tartózkodás mellett a törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételét elfogadta.
(16.50)
Kovács László, MSZP, Kiss Péter, MSZP, dr. Vágvölgyi János, MSZP, Molnár Róbert, FKGP, képviselő urak gépét kérem bekapcsolni.
Tisztelt Országgyűlés! A költségvetési bizottság sürgős tárgyalást kérve benyújtotta az Országos Rádió és Televízió Testület 1999. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslatát T/574. számon. Most nem kérdezem meg Szekeres Imre képviselő urat, hogy kívánja-e indokolni, mert az előbb már indokolta. Viszont kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a T/574. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételét. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 276 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 4 tartózkodás mellett a törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételét elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Frajna Imre, Domokos László és Horváth Zsolt képviselők, Fidesz, sürgős tárgyalást kérve benyújtották a gyermekgondozási díj intézményének ismételt bevezetéséről szóló H/554. számú országgyűlési határozati javaslatukat. Megkérdezem az előterjesztőket, kívánják-e a sürgősséget indokolni két percben. (Nem.) Nem kívánják.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a H/554. számú országgyűlési határozati javaslat sürgős tárgyalásbavételét. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 175 igen szavazattal, 103 nem ellenében, 7 tartózkodás mellett a határozati javaslat sürgős tárgyalásbavételét elfogadta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi