ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Folytatjuk munkánkat! A szünetben az ügyrendi bizottság megvitatta a részletes vitára bocsátásokkal kapcsolatban felmerült kérdéseket, és a következő eseti jellegű állásfoglalást hozta: az Országgyűlés a vitatott kérdésben az adott, egyébként kétharmadot igénylő törvényjavaslat részletes vitára bocsátásában a jelen lévő képviselők több mint felének szavazatával meghozhatja támogató döntését. Ez volt az ügyrendi bizottság állásfoglalása.
Tisztelt Képviselőtársaim! Folytatjuk munkánkat. Az előzőekben a családtámogatási rendszerrel kapcsolatos előterjesztés vitája, annak is az első szakasza kezdődött meg. Emlékeztetem tisztelt képviselőtársaimat, hogy a részletes vita első szakasza az ajánlás 1-4., valamint 5., 8., 11., 18., 36., 37., 38., 53., 54. és 55. pontjai alapján folytatódik.
Megkérdezem tisztelt képviselőtársaimat, kíván-e valaki felszólalni. Megadom a szót Göndör István képviselő úrnak, a Magyar Szocialista Párt képviselőcsoportjából. Képviselő úr, önt illeti a szó.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi