ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Most soron következik a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztést T/257. számon, az egységes javaslatot pedig T/257/18. számon kapták kézhez. Az egységes javaslathoz négy módosító javaslat érkezett, amelyekről az alkotmányügyi bizottság T/257/20. számon ajánlást készített.
Kezdeményezem, hogy az Országgyűlés a záróvitában a módosító javaslatokat összevontan tárgyalja. Kérem, aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel jelezze. (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.
Ezek után megkérdezem, hogy ki kíván felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólalásra senki nem jelentkezett, a záróvitát lezárom.
Most a határozathozatalok következnek. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e Orosz Sándor nyelvtani szövegmódosítást kezdeményező indítványait az ajánlás 1-4. pontjai alapján. Az indítványokat az előterjesztő és az alkotmányügyi bizottság is támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Az eredmény láttán derültség, szórványos taps az MSZP padsoraiban.)
Az Országgyűlés 309 igen, 3 nem szavazattal a javaslatokat elfogadta.
Most a zárószavazás következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 298 igen, 2 tartózkodás mellett a javaslatot elfogadta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi