PÁL BÉLA

Full text search

PÁL BÉLA
PÁL BÉLA (MSZP): Köszönöm a válaszát, miniszter úr. A Gizella-kápolna rekonstrukciója valóban szerepel, de a Veszprém-völgyi apácák kolostora nem szerepel az 1998-as költségvetésben, de köszönöm, hogy a jövő évre további támogatást ígért.
Az egész évben tartó idegenforgalmi-kulturális rendezvénysorozattal kapcsolatban azt gondolom, hogy nagyon sok pontatlanságot és megalapozatlan elemet tartalmazott a válasza, amit el lehetett volna kerülni akkor, ha ön vagy államtitkára fogadja Dióssy László polgármester urat, és közvetlenül tájékozódik ezekről a programokról. Így például az 1 milliárd forintos összeg természetesen nem megalapozott és nem valóságos. Sajnálom, hogy ennek hiányában ön nem tudott nekem megalapozott választ adni.
Így aztán csak remélhetjük azt, hogy ennek a pályázatnak a leállítása mellett a jövőben nem gondolkodnak azon, hogy megvonják Veszprémtől a királynéi város történelmi jogát, hiszen Gizella királyné annak idején nem tudhatta, hogy 1998 őszén az önkormányzati választásokon ellenzéki polgármester és ellenzéki többségű önkormányzat nyer majd (Felzúdulás a kormánypárti oldalon.), amely nem számíthat olyan mértékben az Orbán-Torgyán-kormány támogatására, mint ahogy ezt a szakmai zsűri javaslata lehetővé tette volna.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi