ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Tisztelt Országgyűlés! Most a támogatott módosító javaslatokról határoz az Országgyűlés. Felhívom figyelmüket, hogy a javaslatok elfogadása kizárja az ajánlás 1., 2., 4., 12., 17., valamint a kiegészítő ajánlás 7. pontjában szereplő indítványokat. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a támogatott indítványokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 184 igen, 95 nem szavazattal, 2 tartózkodással a javaslatokat elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most azokról a módosító javaslatokról határozunk, amelyekről a Házszabály értelmében még szavazni lehet.
Az ajánlás 5. pontjában Béki Gabriella a törvényjavaslat 3. §-ában a törvény 25. § (1) bekezdésének kiegészítését kezdeményezi azzal, hogy a díj összegéről való tájékoztatás megtörténtét a biztosított aláírásával igazolja. A bizottságok nem támogatják a javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 98 igen, 186 nem szavazattal a javaslatot elvetette.
A 11. pontban Hegedűs Mihály a törvényjavaslat 8. §-át új bekezdéssel javasolja kiegészíteni. Indítványában az Országos Egészségbiztosítási Pénztár tájékoztatási kötelezettségét írja elő. Az egészségügyi bizottság támogatja, a költségvetési bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 85 igen, 201 nem szavazattal, 3 tartózkodással a javaslatot elvetette.
A 21. pontban Béki Gabriella a törvényjavaslat 16. §-ában a törvény 70. § (2) bekezdésének kiegészítését javasolja. Ebben a követelés érvényesíthetőségének kezdő időpontjára utaló indítványt terjeszt elő. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 95 igen, 188 nem szavazattal a javaslatot elvetette.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal végére értünk. Van-e valakinek tudomása olyan módosító indítványról, amelyről kellett volna, de nem szavazott az Országgyűlés? (Senki sem jelentkezik.)
Tisztelt Országgyűlés! A zárószavazásra csütörtöki ülésnapunkon kerül sor.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi