DR. JÁRAI ZSIGMOND

Full text search

DR. JÁRAI ZSIGMOND
DR. JÁRAI ZSIGMOND pénzügyminiszter: A rövid válaszom az, hogy természetesen igen. A tisztesség természetesen nem attól függ, hogy valaki munkavállaló, nyugdíjas, munkanélküli vagy rokkant-e, hanem attól, hogy tisztességgel eleget tesz-e állampolgári kötelezettségeinek.
Ha jól értettem, akkor az ön által idézett mondatban arra kívántam utalni, hogy az adókedvezményt azok vehetik igénybe, akik adót fizetnek - azt hiszem, ez egyébként az "adó" szóból következik. (Derültség a Fidesz soraiban.) Mások, akik nem fizetnek adót, ilyen adókedvezményt nehezen vehetnek igénybe, őket másképpen támogatja a költségvetés. Ha jól emlékszem, akkor az említett interjúban a következő mondatok éppen arról szólnak, hogy a munkanélkülieket munkanélküli-segéllyel, az egyébként gyermeket nevelőket pedig családi pótlékkal kívánja támogatni a költségvetés, tehát nyilvánvalóan ilyen összefüggés nincsen.
Egyébként, gondolom, a tisztesség fogalmát a képviselő úr is nagyon jól ismeri; nem gondolom, hogy nagy eltérés van közöttünk az értelmezésében.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi