DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: Köszönöm a szót, igen tisztelt elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Először is engedje meg, hogy személyesen megköszönjem önnek azt az érdeklődést, amelyet családom iránt tanúsít. Megvallom őszintén, nagyon-nagyon szomorú lettem volna, ha ön például az Onedin-családról beszélt volna és nem a Torgyán-családról. Először is ezt nagyon szeretném önnek megköszönni. (Derültség a kormánypártok padsoraiban.)
Ami most már a konkrét kérdését illeti, én úgy gondolom, hogy nem ártana, ha ön egyszer elolvasná a társasági törvényt, és összevetné azzal, amit mondott, mert akkor az ön számára is világossá válna, hogy milyen képtelenségeket beszélt ön, mert a társasági törvény hatálya alá tartozó feltételeknek kell megfelelnie a jelentkezőnek; mégpedig az igazgatótanács és a felügyelőbizottság vonatkozásában olyan megosztás szerint szokott történni a pozícióhoz juttatás, hogy az igazgatótanácsba általában a kormányerő, míg a felügyelőbizottságba az ellenzéki erő szokott kerülni. Én úgy gondolom, hogy ez világos lehetett volna önök előtt is, ha önök a törvényt betartották volna.
Ami most már a konkrét felvetését illeti, Hingyi Beatrix édesapja az Air Canada magyarországi igazgatója volt, édesanyja oktatta az egész Malévet, (Derültség az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.), ő maga pedig 12 éven keresztül a Galileo-rendszert tanította a Malévben, és minden lehetséges képesítést megszerzett. Én úgy gondolom, hogy azzal a képesítéssel, amivel az én menyem rendelkezett, rendelkezett John Major is, és ha önnek John Major képzettsége ellen valami kifogása van, akkor tessék azt (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.) az angol parlamenthez küldeni, mint ahogy most az ide címzett kifogását én utasítom el.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi