DR. ISÉPY TAMÁS

Full text search

DR. ISÉPY TAMÁS
DR. ISÉPY TAMÁS (Fidesz): Tisztelt Országgyűlés! Én nem szeretném, ha indokolatlan kötözködésnek tekintenék, de a frakcióvezető-helyettesek napirend előtti felszólalási jogával kapcsolatban szeretném felhívni a házvezetés figyelmét egy olyan házszabályi rendelkezés betartására, amely kifejezetten a jelenlegi ellenzék kívánságára került be a Házszabályba, még akkor is, ha ezt ma mindenki illogikusnak tartja.
Én őszintén szólva nagyon örülök, hogy a Szocialista Párt ilyen komoly létszámmal vesz részt a plenáris üléseken (Francz Rezső: Nézz hátra!), és az örömömet az sem lohasztja le, hogy a jelenlét ellenére időnként tartanak attól, hogy esetleg a nyomógombok ráznak, ezért a döntő lélektani pillanatban nem nyomják meg őket. A létszámot azonban nem lehet azzal növelni, hogy a frakcióvezető-helyettes úr napirend előtti felszólalása alkalmával a frakcióvezető úr is mellette ül, ezzel ékes tanújelét adva annak, hogy egyáltalán nincs akadályozva a felszólalásban.
Én tudom, hogy a frakciójuktól egy kicsit távol áll a MIÉP-frakció, de azért abban lehetne követni a példát, hogy amikor Szabó Lukács frakcióvezető-helyettes úr szólásra emelkedett, Csurka István frakcióvezető-helyettes úr azonnal... (Dr. Latorcai János: Frakcióvezető! - Derültség a MIÉP padsoraiból.), illetve frakcióvezető úr azonnal távozott, pedig nyilván kíváncsi lett volna Szabó Lukács felszólalására.
Tehát addig, amíg így szól a Házszabály, igyekezzünk legalább betartani. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi