DR. SZABÓ JÁNOS

Full text search

DR. SZABÓ JÁNOS
DR. SZABÓ JÁNOS honvédelmi miniszter: Úgy érzem, valamilyen fogalomzavar van, mert kérdést intéztek hozzám. Megvan a megfelelő helye és ideje annak, hogy egy miniszterhez mikor lehet kérdést intézni. Lényegében egy kérdésben fogalmazódott meg az egész kifogás.
Hogy a költségvetésben milyen nehézségek vannak, azt mi nagyon jól ismerjük, ismeri a kormány és a minisztérium vezetése is. Mindent megteszünk azért, hogy ennek az egy főnek a kiküldésére a megfelelő fedezet rendelkezésre álljon, és természetes, ha időközben felmerül több személy kiküldésének a szükségessége, arra is meglesz a fedezet.
A parlament előtt fekvő költségvetést úgy kezeljük, hogy annak elfogadása után a minisztérium mindent megtesz a részletekre való felbontására, átvilágítására, az esetleges átcsoportosítások végrehajtására, mert mindenképpen biztosítani akarjuk a NATO-csatlakozás feltételeinek a pénzügyi forrásait, azokat a vetületeit, amelyek nemcsak a NATO-csatlakozáshoz szükségesek, hanem a tényleges részvétel biztosításához is.
Köszönöm.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi