KATONA KÁLMÁN

Full text search

KATONA KÁLMÁN
KATONA KÁLMÁN közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Az Országgyűlés által az elmúlt hetekben megvitatott törvénymódosítás hozzájárulást jelent ahhoz, hogy a frekvenciagazdálkodás terén is lépést tudjunk tartani a fejlett európai országokkal, s a minőségi követelményrendszerünk megfeleljen az ottani előírásoknak.
Módosításaink lényege, hogy az időközben megjelent EGK, illetve EK tanácsi és parlamenti irányelvekhez igazítsuk a frekvenciagazdálkodási törvényt. A bizottsági viták során a törvényjavaslathoz mindössze két módosító indítvány kapcsolódott. Ezek közül az egyiket támogatni tudjuk, amelyik a módosításokhoz kapcsolódik.
Az egész előterjesztés lényege, hogy olcsóbbá, gyorsabbá tegyük a rádió-távközlő berendezések forgalomba hozatalát, előmozdítsuk a hazai villamos és elektronikai termékek kereskedelmének kölcsönös előnyökön nyugvó fejlődését.
Megköszönöm a bizottságok munkáját, és kérem a képviselő urakat, hogy a törvényjavaslatot és a módosító indítványt elfogadni szíveskedjenek.
Köszönöm figyelmüket. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi