BAJOR TIBOR

Full text search

BAJOR TIBOR
BAJOR TIBOR (MSZP): Miniszter Úr! Sajnos nem áll módomban elfogadni válaszát - gondolom, ez nem lepi meg. Elfelejtette válaszában elmondani, hogy működőképes katasztrófaelhárítási hálózatot hagyott maga után az előző kormány, és igen-igen rendesen helytálltak az emberek, és az a szervezet, amely eddig működött. Remélem, önök ezeket nem fogják felbomlasztani, hanem megerősítik.
Amit szeretnék még elmondani - hogy miért nem tudom elfogadni válaszát. Először is: igenis okoztak problémát a határátkeléskor a nem rendezett kérdések. Nem tudom, tájékoztatták-e önt arról, de a magyar útlevél sajnos nem érvényes Ukrajnába. Ukrajna a mai napig gyakorlatilag vízumkényszert alkalmaz Magyarországgal szemben, csak nem vízumnak hívják, hanem szolgálati rendelvénynek, vócsernek és minden egyébnek; tehát ez felmerült.
Nem tudom elfogadni válaszát azért sem, mert a segélycsomagok szétosztásánál sajnos többször szóba került az, hogy nem adtak segélycsomagot annak, aki nem magyar nemzetiségű volt. Ha ez igaz, akkor nagyon sokáig nem beszélhetünk együttműködésről.
S végezetül nem tudom elfogadni válaszát azért sem, mert miniszterelnök úr ottjártakor mindenkit tájékoztatott, kivéve azokat az egyéni országgyűlési képviselőket nem, akik nem kormánypárti képviselők. Így viszont nem tudjuk támogatni önöket, és nem tudjuk népszerűsíteni a polgári együttműködést.
Köszönöm. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi