SIMICSKÓ ISTVÁN

Full text search

SIMICSKÓ ISTVÁN
SIMICSKÓ ISTVÁN, a honvédelmi bizottság előadója: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! A Magyar Köztársaság hozzájárulásáról a koszovói válság megoldását célzó NATO-fellépéshez című országgyűlési határozati javaslatot a honvédelmi bizottság tegnap, azaz október 13-án, zárt ülésen - amely együttes ülés volt a külügyi bizottsággal - részletesen megtárgyalta. A honvédelmi bizottság október 12-én, azaz hétfőn is összeült, pontosan azért, hogy minél inkább megalapozott döntést tudjon hozni.
Szeretném a tisztelt Országgyűlés tagjait tájékoztatni arról, hogy a honvédelmi bizottság valamennyi tagja átérezte a kérdés fontosságát és döntésének a jelentőségét, pontosan a magyar polgárokért érzett felelősségét, valamint a vajdasági magyarok iránt érzett elkötelezett felelősségét is. A honvédelmi bizottság mindkét ülésén olyan lényeges és részletes információkhoz jutott hozzá, amelyek egyértelműen megnyugtatóak és meggyőzőek voltak a honvédelmi bizottság valamennyi tagja számára.
A bizottsági tagok által felvetett kérdésekre adott válaszok alapján a honvédelmi bizottság végül is 16 igen szavazattal, 1 nem és 1 tartózkodás mellett támogatta és érdemi elfogadásra ajánlja a tisztelt Országgyűlésnek a szóban forgó határozati javaslatot.
Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi