BALCZÓ ZOLTÁN

Full text search

BALCZÓ ZOLTÁN
BALCZÓ ZOLTÁN (MIÉP): Képviselő Úr! Azért nem használom azt a szót, amit használt - miszerint "nagytiszteletű" -, mert az mást jelent. Tudniillik a mögöttem ülő ifjabb Hegedűs Lóránt valóban nagytiszteletű, mert a protestáns lelkészeket hívják úgy - én magam villamosmérnök vagyok.
Tisztelt Vancsik Zoltán Képviselő Úr! Ön egy nagyon egyedi, sajátos részt elemzett abból a szempontból, hogy vajon a bizottságban történő szavazatátadások egy párt ellenzéki-kormánypárti mivoltának adekvát és legjobb tükrözői-e. Egyébként hozzáteszem: én semmilyen módon nem értek egyet e szavazatátadásokkal. A mi frakciónk hozott is egy olyan javaslatot, hogy ne történjenek ilyenek. De történt olyan, hogy SZDSZ-es kedves képviselőtársnak történt szavazatátadás, tehát tudok hozni olyan példákat, ahol éppen egészen más irányban történt a MIÉP, illetve más párt szavazatátvétele. Tehát ez ebből a szempontból nem mérvadó.
Még egyszer: javaslom, hogy ha a mi konstruktív ellenzéki mivoltunk - amelynek "igen" és "nem" szavazatait egy idő után nyugodtan lehet elemezni - változatlanul ilyen gondot okoz, ezt egy házszabály-módosítással egyszer és mindenkorra el kellene intézni, akkor van alkalom arra, hogy érdemben mindenki kifejtse a maga álláspontját. Az ugyanis, hogy adott konkrét kérdésekben újra és újra ide lyukadunk ki, és ezt kell elemezni, ebben a tekintetben, azt hiszem, felesleges üresjárat. Tehát a Magyar Igazság és Élet Pártja konstruktív ellenzéki párt - javaslom, hogy ezt így fogadjuk el. Ha pedig nem, akkor házszabály-módosításra terjesszenek be egy javaslatot.
Köszönöm szépen. (Taps a MIÉP padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi