ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az adózás rendjéről szóló 1990. évi XCI. törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/163. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/163/43. számon kapták kézhez.
Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságokat, kívánnak-e előadót állítani a részletes vitában. (Folyamatos zaj. - Számos képviselő elhagyja a termet.) Azt kérem azoktól, akik most elhagyják a termet, hogy ezt csendben tegyék! A bizottságok nevében az előadókat pedig kérem, jelezzék a monitoron keresztül vagy pedig a jegyzők útján, kívánnak-e szólni vagy sem. (Rövid szünet. - Nem érkezik ilyen jelzés.) Jelzés nem érkezett a hatáskörrel rendelkező bizottságoktól, tehát ezek szerint nem kívánnak előadót állítani. (Jelzésre:) Balogh József képviselő úr neve, Független Kisgazdapárt, megjelent a monitoron. Bizottsági előadóként kíván megszólalni? (Jelzésre:) Nem, visszalépett.
Tisztelt Országgyűlés! Kezdeményezem, hogy a részletes vita három szakaszból álljon. Felkérem Kapronczi Mihály jegyző urat, ismertesse a javasolt vitaszerkezetet.
(16.10)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi