DR. FRAJNA IMRE

Full text search

DR. FRAJNA IMRE
DR. FRAJNA IMRE (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Baja Ferencnek azt tudom mondani, hogy, mondjuk, a csöndre nem igazán sikerült a szocialisták részéről fölfigyelnünk, sőt... Ezt abban a reménykedésben, hogy az általuk írt számlát más fizetné ki, persze meg tudja az ember érteni, de mint ezt többször elmondtuk, erre nincsen lehetőség.
A generációk közti ellentét szítását a differenciált nyugdíjemelés nyakába varrni, azt gondolom, hogy teljes félreértése az egésznek. Itt kanyarodok azokhoz is, akik azt mondták, hogy járulékot fizettek, és ez egy szerződés. Így van, éppen ezért fogja mindenkinek a nyugdíja megtartani az értékét, ellentétben a korábbi évek gyakorlatával. Ellenben azt is gondoljuk, hogy van a nyugdíjaknak egy olyan alacsony mértéke, amely az emberi méltóságot veszélyezteti. Éppen ezért az értékőrzésen felül látjuk szükségességét annak, hogy ezeket a nyugdíjasokat jobban segítsük a többieknél, nem a többiek kárára.
Hogy a járulékfizető nyugdíjasok járulékot fizettek, és hova lett ez a járulék, erről talán Hegyi Gyula pártjának az elődje hosszabban tudna beszélni, mint mi. Hogy hogyan költötte el a Horn-kormány a '99. évi járulékot, ezt már elmeséltem, ezt hívták úgy, hogy nyugdíjreform. 80 milliárd forint megy ki a nyugdíjrendszerből ennek kapcsán.
(10.20)
Így sikerült elköltenie a '99-es járulékot a Horn-kormánynak 1997-ben. Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi