ÜSZÖGI-BLEYER JENŐ

Full text search

ÜSZÖGI-BLEYER JENŐ
ÜSZÖGI-BLEYER JENŐ (MSZP): (Halk a mikrofonhang.) Tisztelt Ház! Köszönöm szépen a szót. (Közbeszólások: Mikrofont! - Megigazítja mikrofonját.) Selmeczi Gabriellának szeretném elmondani a következőt: hosszú évek alatt a nyugdíjas-társadalom együtt sírt és együtt nevetett az aktívakkal. Egyelőre a sírás volt az, amikor együtt voltunk, a sírás volt az, amikor a Bokros-csomag megpróbáltatásait (Sasvári Szilárd: És feleslegesen és alkotmányellenesen!) szó nélkül ez a hárommilliós nyugdíjas-társadalom elviselte!
Most, amikor lehetőség van arra, hogy ennek a nyugdíjas-társadalomnak valamit jóvátegyünk, akkor úgy érzem, ennek a kormánynak kötelessége (Dr. Medgyasszay László: Meg is teszi!) az, hogy segítse a nyugdíjasokat! (Dr. Medgyasszay László: Azt tesszük!)
Egyetlenegy öreg magyar mondást szeretnék elmondani. Egy öreg pásztorember mondta: Ide figyeljen, fiam! Sohasem a kölyökgólya eteti az anyagólyát, mindig az anyagólya eteti a kölyökgólyát. Ez azt jelenti, hogy a nekünk juttatott összegből döntően gyermekeinket és unokáinkat támogatjuk. Tehát az állam közvetve ugyan, de támogatja az ifjúságot, és mi igenis arra törekszünk, hogy a generációk között semmiféle összetűzés vagy semmi egyéb ne történjen.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi