VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót. Képviselő úr, itt némi ellentmondást látok a második részben elmondottakban, mert valóban a leértékelés akár veszteségként is érheti a vállalkozókat, de pont az energiahordozók ügyében ez nem állja meg a helyét, hiszen 25 éve most a legalacsonyabbak az energiaárak. Az más kérdés, hogy Magyarországon ezt miért nem követi a benzin és a gázolaj ára.
Szeretném elmondani önnek azt is, hogy a kormány arra készül, hogy a vállalkozói terheket mérsékelje a következő esztendőben.
Úgy gondoljuk, hogy Magyarországon a vállalkozók számára nem elsősorban árfolyam-politikai problémák vannak, hanem olyan járulékos terhek, költségek, amelyek gátolják abban, hogy beruházásokat kezdjenek el, beruházásokat indítsanak. Éppen ezért a kormány a következő esztendőben a tb-járulék mértékének jelentős csökkentésére készül; 6 százalékos járulékcsökkentést tervezünk, amely mindenképpen csökkenteni fogja a vállalkozói terheket. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi