DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS gazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. A 22. ponttal szeretnék foglalkozni. Ott a foglalkoztatási bizottságnak egy szövegpontosító javaslata van, amelyet az ajánlás sajnálatos módon tévesen minősít. Azzal az előterjesztő egyetértett. Nyilvánvaló, hogy a szövegpontosításban a bizottság véleménye jogos.
A Vállalkozásfejlesztési Tanács összetételénél valóban problémánk volt. Tulajdonképpen az a kérdés, hogy mennyire szabad a kormányzati túlsúlyt továbbvinni. Amint Takács képviselőtársunk hozzászólásában említette, tulajdonképpen azért értettünk egyet azzal, hogy a határozatképességet föl kelljen emelni, hogy a kormányzati tényezők ne tudjanak teljesen eluralkodni a Vállalkozásfejlesztési Tanácson.
Nyilvánvalóan van abban részben - ha úgy tetszik - szubjektív elem, hogy miért az egyik tárca és miért nem a másik. Az előterjesztőknek az volt a szakmai véleményük, hogy a vállalkozási gyakoriságot néztük. Tekintettel arra, hogy az egészségügy egy privatizációs folyamatot él meg - azt sem mondom, hogy előtte áll, mert hiszen már benne van -, ezért úgy gondoltuk, hogy az egészségügy talán valóban jobban érdekelt ebben. De igazán egzakt válasz tulajdonképpen nincs. Csak ebbe ezen az alapon az egész kormányzatot be kellene venni. Úgyhogy ez egy mérlegelés - belátom, nyilvánvalóan szubjektív elemeket tartalmazó mérlegelés - eredménye volt.
Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi