ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Nem kíván válaszolni. (Taps az SZDSZ és az MSZP soraiban.)
Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik. A határozathozatal során a Házszabálynak a szavazásra vonatkozó általános rendelkezéseit kell alkalmazni.
Bejelentem, hogy a Fidesz- és az MDF-frakció a támogatott módosító javaslatok köréből külön szavazást kezdeményezett a 31., a 31/1., a 32., az 53. és az 53/1. pontokról.
Arra figyelemmel, hogy az előterjesztő által támogatott vagy benyújtott módosító javaslatok között olyan is található, amelynek elfogadásához a jelen lévő képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges, először ezekről határozunk. Ezt követően kerülhet sor a további, előterjesztő által benyújtott vagy támogatott módosító javaslatok szavazására. Végül a szokásos szavazási gyakorlatnak megfelelően azok az indítványok következnek, amelyeket az előterjesztő nem támogat, vagy a támogatott sorból kiemelésüket kérték.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az ajánlás 19/1. és 28/1. pontjaiban lévő módosító javaslatokat, amelyek elfogadásához a jelen lévő képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges. Kérem, szavazzanak a minősített többség szabályai szerint! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatokat 303 igen szavazattal, 14 nem ellenében, 27 tartózkodás mellett elfogadta.
Ezek után azokról a módosító javaslatokról határozunk, amelyeket az előterjesztő nyújtott be, vagy támogatja őket, és határozathozataluk az egyszerű többség szabályai szerint történik. Kérem Lévai Katalin jegyző asszonyt, hogy ismertesse ezeknek a számát.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi