JUHÁSZ FERENC

Full text search

JUHÁSZ FERENC
JUHÁSZ FERENC (MSZP): Elnök asszony, köszönöm a szót. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszter Úr! Kicsit zavarban vagyok, mert a kérdésem beadását követően tudtam meg, hogy eljárás indult az ügyben, ennek ellenére, ha megengedi a belügyminiszter úr, általánosabb érvénnyel szeretném megfogalmazni, de lényegileg ugyanazt.
Az állítás az, hogy Pallag László országgyűlési képviselő urat, az olajbizottság elnökét nagyon sok látogató kereste fel a Képviselői Irodaházban. Ezek a látogatók minden egyes alkalommal kitöltenek egy belépő nyilatkozatot, hogy tudniillik kihez, hova és mikor mennek, és mikor mennek onnan el. Ezt a Köztársasági Őrezred rendszeresen nyilvántartja.
Tisztelettel kérdezem a belügyminiszter urat: előfordulhat-e az, hogy ezeket az adatokat kigyűjtsék, listázzák - és ezt általában kérdezem -, valamilyen más listákkal összehasonlítsák? Előfordulhat-e az, hogy a Köztársasági Őrezred vagy akár az Országos Rendőr-főkapitányság nyomon követhesse a képviselők által fogadott vendégeket, azok nevét, címét, s a többi?
Tisztelettel kérem válaszát. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi