ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy az MSZP képviselőcsoportja december 12-i ülésén 2001. január 1-jei hatállyal Nagy Sándort választotta meg frakcióvezetőnek. (Taps.)
Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a frakcióvezető-helyettesek névsora a következők szerint módosul. Tehát a frakcióvezető-helyettesek névsorát szeretném önökkel ismertetni: Katona Béla (Taps az MSZP padsoraiból.), Vancsik Zoltán (Taps az MSZP padsoraiból.), Baráth Etele (Taps az MSZP padsoraiból.), Keller László (Taps az MSZP padsoraiból.), Kovács László (Taps az MSZP padsoraiból.), Szili Katalin, Juhász Ferenc, Lendvai Ildikó, Göndör István és Jánosi György. (Sasvári Szilárd: Ki nem az?)
Tisztelt Országgyűlés! Azt is bejelentem, hogy az MSZP képviselőcsoportja a korábbi frakcióvezető-helyettesi megbízásokat visszavonta, tehát az imént felsoroltak jogosultak frakcióvezető-helyettesként ezután az MSZP nevében megszólalni.
Engedjék meg, hogy a megválasztott frakcióvezető úrnak, a frakcióvezető-helyetteseknek is eredményes munkát kívánjak a következő időszakra.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi