ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Áttérünk a következő napirend tárgyalására. Egészen pontosan soron következik a NATO irányítása alatt végrehajtott balkáni katonai békefenntartó műveletekhez történő magyar hozzájárulásról szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/5416. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/5416/7. számon kapták kézhez.
Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező külügyi bizottságot, van-e kijelölt bizottsági előadójuk. (Nincs ilyen jelzés.) Nincs.
Az összefüggésekre és a szabályozás terjedelmére tekintettel indítványozom, hogy a részletes vita egy szakaszból álljon. A javaslatról kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés.
Ki az, aki a javaslattal egyetért? (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.
Megnyitom a részletes vitát, az ajánlás 1-9. pontjaira. Nem nyílik meg a vita a visszavont 5., 6. és 7. pontokra. Kérem önöket, hogy a részletes vitában kizárólag a módosító javaslatok indoklása hangozzék el!
Írásban előre jelentkezett Mécs Imre képviselő úr, de ő most nincs az ülésteremben. Más írásban nem jelezte a felszólalási szándékát. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni a rendelkezésre álló 5 perces időkeretben. (Nincs ilyen jelzés.) Nem jelentkezik senki sem. Feltételezem, hogy ez esetben Martonyi külügyminiszter úr sem kíván szólni, így a részletes vitát lezárom. (Jelzésre:) Mégis? A részletes vita lezárása után még van lehetőség miniszteri zárszóra. Az a kérdés, hogy ez most hangozzék el, vagy pedig a szavazás előtt. Mikor kíván szólni, miniszter úr?
(15.10)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi